Samenwerkingsverbanden


Waar zinvol, maximaliseren wij onze toegevoegde waarde door productieve samenwerking met andere gespecialiseerde dienstverleners die onze ambities en normen delen.

Bouw Commissioning Nederland B.V.

Bouw Commissioning is een joint venture tussen Van Zanten raadgevende ingenieurs, Aronsohn en Deerns. Door de ruime ervaring die beide bureaus in het ontwerp- en uitvoeringstraject hebben opgedaan, is Bouw Commissioning Nederland in staat om projecten zowel procesmatig als inhoudelijk te toetsen.

Marecon

Marecon B.V. is een adviesbureau dat is gespecialiseerd in business development en projectmanagement en veel ervaring heeft met het uitvoeren van projecten in opkomende markten. De organisatie initieert en geeft advies over groene oplossingen, de implementatie van innovatieve technologieën en de duurzame structurering van projecten. Marecon B.V. zorgt gedurende het gehele project voor account- en contractmanagement, probleemoplossing en procesbewaking en draagt zorg voor de financiering. De organisatie richt zich op markten met kritische infrastructuren.