Evenementen


 • 3 mei 2017

  Aerospace Women's Day

  TU Delft

  Het Vrouwen Dispuut Amelia, onderdeel van studievereniging Leonardo da Vinci, organiseert op 3 mei de Aerospace Women's Day voor vrouwelijke studenten die Lucht & Ruimtevaarttechniek studeren. Deerns sponsort deze dag en geeft een lezing.


 • 4 mei 2017

  Gesprekkendagen TU Eindhoven

  Eindhoven

  Tijdens de Gesprekkendagen gaan Eva Tijssen-Fleurbaaij en Linda Hennig, beide recruiters, in gesprek met diverse studenten om hen te informeren over de mogelijkheden die Deerns biedt tijdens en na een technische studie. Kijk voor meer informatie op de website van de TU Wervingsdagen.


 • 15 mei 2017 / 26 mei 2017

  Interview Days TU Delft

  Delft

  Eva Tijssen-Fleurbaaij en Linda Hennig, beide recruiters, gaan in gesprek met diverse studenten om hen te informeren over de mogelijkheden die Deerns biedt tijdens en na een technische studie. Kijk voor meer informatie op de website van De Delftse Bedrijvendagen.


 • 31 mei 2017

  VCCN Cleanroom Symposium 2017

  Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch

  Op woensdag 31 mei 2017 organiseert VCCN in Congrescentrum Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het jaarlijkse VCCN Cleanroom Symposium in combinatie met een bedrijvenbeurs. Richard Striekwold geeft hier met Martin Nelissen van ASML een presentatie over het ontwerp en de realisatie van de bulkgasseninstallaties bij ASML. Meer weten? Neem contact op met Richard Striekwold of op vccn.nl.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 14 juni 2017

  Training NEN 6059: Beoordeling brandveiligheid van bouwwerken

  Eindhoven 14 juni geeft Benno Geerdink de training NEN 6059: Beoordeling brandveiligheid van bouwwerken

  Inhoud training NEN 6059 Beoordeling brandveiligheid van bouwwerken
  Om tot een eenduidig, gestructureerd en transparant inzicht in de brandveiligheid van bouwwerken te komen, wordt NEN 6059 toegepast. NEN 6059-1 beschrijft de beoordeling van brandveiligheid van bouwwerken op basis van een nulmeting. NEN 6059-2 beschrijft de periodieke herbeoordeling van de brandveiligheid van bouwwerken op basis van een conditiemeting brandveiligheid bouwwerken.

  Tijdens de eendaagse training krijgt u inzicht in de opbouw van de NEN 6059-1 en maakt u kennis met achterliggende wegingsmethodiek. Daarnaast gaat u actief aan de slag met 'Werken met NEN 6059', de bijbehorende webtool voor de beoordeling brandveiligheid van bouwwerken. De webtool is gericht op het beoordelen van de brandveiligheid van kantoor- en bijeenkomstfuncties.

  Neem voor meer informatie contact op met Benno Geerdink of bekijk dit filmpje.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 14 juni 2017

  NVBV-Kennisdag

  TU Delft

  De 7e NVBV-Kennisdag vindt plaats op woensdag 14 juni 2017 in de Bouwcampus op het terrein van de TU Delft. Het volledige programma van de 7e NVBV-Kennisdag is te vinden op de site. Marten Valk spreekt over Smart Building Physics. Meer weten? Kijk op de site van NVBV-Kennisdag of neem contact op met Marten Valk.

  Plan uw route via Google Maps »