Evenementen


 • 19 februari 2018

  De Delftse Bedrijvendagen

  TU Delft

  Op maandag 19 februari is Deerns aanwezig op De Delftse Bedrijvendagen op de TU Delft. De Delftse Bedrijvendagen is de grootste technische carrièrebeurs voor banen, stages en afstudeeropdrachten van de Benelux.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 28 februari 2018 / 28 februari 2018

  Meet & Greet bij studievereniging Mollier

  Ieder jaar organiseert studievereniging Mollier voor alle studenten Building Physics and Services van de TU in Eindhoven een Meet & Greet. Op dit event komen leden van de vereniging en sponsoren zoals Deerns tijdens een informele setting met elkaar in contact. Contacten kunnen leiden tot een stage, afstudeeropdracht of een sollicitatie voor een baan.


 • 7 maart 2018

  Wervingsdagen TU Eindhoven

  TU Eindhoven

  De Wervingsdagen zijn een initiatief van negen studieverenigingen van de Technische Universiteit Eindhoven. De studieverenigingen vertegenwoordigen alle studies op de TUe. De Bedrijvendagen vinden plaats op 6 en 7 maart 2018 in het Auditorium op de campus. Deerns is aanwezig met een informatiestand. Kijk voor meer informatie op: www.wervingsdagen.nl

  Plan uw route via Google Maps »
 • 14 maart 2018 / 15 maart 2018

  Labor Impuls Forum 2018

  Neurenberg

  Tijdens het Labor Symposium in Neurenberg verzorgt Pascal Dietrich samen met Rob Kanbier, architect Kuiper Compagnons, een lezing over Future Labs.

  Neem voor meer informatie contact op met Pascal Dietrich. Of kijk op de website van Labor Impuls Forum 2018.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 12 april 2018

  Girlsday

  Deerns Rijswijk

  Op 12 april nemen wij deel aan Girlsday. Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.

  Plan uw route via Google Maps »