Evenementen


 • 26 oktober 2017

  Dutch Design Diner

  Deerns Eindhoven

  Donderdag 26 oktober organiseert Deerns tijdens de Dutch Design Week het Dutch Design Diner. Voorafgaand aan het diner brengen we een bezoek aan de Dutch Design Week, geven wij een presentatie en sluiten af met een diner.

  Over de Dutch Design Week

  Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2.500 ontwerpers aan ca. 300.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. 

  Plan uw route via Google Maps »
 • 6 maart 2018 / 7 maart 2018

  Wervingsdagen TU Eindhoven

  TU Eindhoven

  De Wervingsdagen zijn een initiatief van negen studieverenigingen van de Technische Universiteit Eindhoven. De studieverenigingen vertegenwoordigen alle studies op de TUe. De Bedrijvendagen vinden plaats op 6 en 7 maart 2018 in het Auditorium op de campus. Deerns is aanwezig met een informatiestand. Kijk voor meer informatie op: www.wervingsdagen.nl

  Plan uw route via Google Maps »
 • 12 april 2018

  Girlsday

  Deerns Rijswijk

  Op 12 april nemen wij deel aan Girlsday. Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.

  Plan uw route via Google Maps »