Evenementen


 • 27 maart 2018

  BVF Symposium

  Cinemec Ede

  Op dinsdag 27 maart organiseert de Vereniging BVF Platform het BVF symposium. De Vereniging BVF Platform beoogt de ontwikkeling van de biologische veiligheid in alle facetten van het vakgebied te bevorderen. Bernard Melchers (adviseur Clean Technology) is namens Deerns aanwezig met een stand. Meer weten? Kijk op de website van het BVF Platform.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 12 april 2018

  Girlsday

  Deerns Rijswijk

  Op 12 april nemen wij deel aan Girlsday. Girlsday is een initiatief van VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek, om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 18 april 2018

  Building Holland

  RAI Amsterdam

  Woensdag 18 april zal Wouter Kok tijdens Building Holland in hal 11 een presentatie verzorgen over 'Big data maakt slimmer en gezonder'. Kijk voor meer informatie op de website van Building Holland of neem contact op met Wouter Kok.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 5 juni 2018 / 7 juni 2018

  PROVADA 2018

  RAI Amsterdam

  PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer.

  Deerns is vertegenwoordigd op PROVADA 2018. Samen met andere partners van het Blue Building Institute hebben wij een stand.  

  Plan uw route via Google Maps »