Evenementen


 • 21 september 2017

  Exclusieve rondleiding Stadskantoor Delft

  Delft

  Op 21 september organiseren we samen met Mecanoo Architecten en ABT een relatie-event in het nieuwe Stadskantoor Delft. Tijdens een exclusieve rondleiding zullen wij samen vertellen en laten zien op welke manier dit bijzondere project tot stand is gekomen.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 26 september 2017

  Seminar zorgvastgoed

  Meander Medisch Centrum, Amersfoort

  Langer, beter en gezonder thuis wonen. Daar moeten corporaties en eigenaren van zorgvastgoed op inspelen. Het Kadaster becijferde dat mogelijk 3 miljoen m2 leeg komt te staan. Er is minder vraag naar vastgoed en de gebouwen voldoen niet meer aan de eisen van 2017. Het zijn ware energieslurpers: 900 miljoen m3 gas en 23 miljoen MWh aan elektriciteit. Dat is het forse en vooral onnodig hoge energieverbruik van de zorgvastgoedsector. Terwijl er vandaag de dag zoveel mogelijk is om deze verspilling fors te verminderen. Een handjevol zorginstellingen laten met all electric gebouwen en duurzame elektriciteitsopwekking zien dat dit deel van toekomstbestendigheid binnen handbereik ligt. Om de versnelling naar een toekomstbestendige voorraad mogelijk te maken, organiseert Duurzaam Gebouwd de seminarreeks Zorgvastgoed. Tijdens deze ochtend reiken we u concrete handvaten aan, om te starten met renovatie, transformatie of nieuwbouw van toekomstbestendig zorgvastgoed (intra- en extramuraal). Een van de sprekers is Letty Kil. Meer weten of wilt u zich inschrijven? Klik dan hier.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 28 september 2017

  Seminar zorgvastgoed

  HagaZiekenhuis, Den Haag

  Langer, beter en gezonder thuis wonen. Daar moeten corporaties en eigenaren van zorgvastgoed op inspelen. Het Kadaster becijferde dat mogelijk 3 miljoen m2 leeg komt te staan. Er is minder vraag naar vastgoed en de gebouwen voldoen niet meer aan de eisen van 2017. Het zijn ware energieslurpers: 900 miljoen m3 gas en 23 miljoen MWh aan elektriciteit. Dat is het forse en vooral onnodig hoge energieverbruik van de zorgvastgoedsector. Terwijl er vandaag de dag zoveel mogelijk is om deze verspilling fors te verminderen. Een handjevol zorginstellingen laten met all electric gebouwen en duurzame elektriciteitsopwekking zien dat dit deel van toekomstbestendigheid binnen handbereik ligt. Om de versnelling naar een toekomstbestendige voorraad mogelijk te maken, organiseert Duurzaam Gebouwd de seminarreeks Zorgvastgoed. Tijdens deze ochtend reiken we u concrete handvaten aan, om te starten met renovatie, transformatie of nieuwbouw van toekomstbestendig zorgvastgoed (intra- en extramuraal). Een van de sprekers is Letty Kil. Meer weten of wilt u zich inschrijven. Klik dan hier.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 28 september 2017

  Mini-symposium Gezonde gebouwen zijn slim

  Deerns Eindhoven

  Donderdag 28 september organiseert Deerns het mini-symposium Gezonde gebouwen zijn slim.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 3 oktober 2017

  Lunchlezing VSV 'Leonardo da Vinci'

  VSV 'Leonardo da Vinci'

  Anke Matijssen, manager Luchthavens, geeft een lunchlezing bij de studievereniging Leonardo da Vinci (Lucht- en Ruimtevaarttechniek) over Deerns.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 10 oktober 2017 / 13 oktober 2017

  Inter Airport Europe 2017

  München Trade Fair

  Van 10 t/m 13 oktober vindt de 21ste editie van Inter Airport Europe plaats. Deerns is aanwezig met een stand in hal A5. Kijk voor meer informatie op www.interairport.com of neem contact op met Anke Matijssen.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 26 oktober 2017

  Dutch Design Diner

  Deerns Eindhoven

  Donderdag 26 oktober organiseert Deerns tijdens de Dutch Design Week het Dutch Design Diner. Voorafgaand aan het diner brengen we een bezoek aan de Dutch Design Week, geven wij een presentatie en sluiten af met een diner.

  Over de Dutch Design Week

  Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2.500 ontwerpers aan ca. 300.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. 

  Plan uw route via Google Maps »
 • 6 maart 2018 / 7 maart 2018

  Wervingsdagen TU Eindhoven

  TU Eindhoven

  De Wervingsdagen zijn een initiatief van negen studieverenigingen van de Technische Universiteit Eindhoven. De studieverenigingen vertegenwoordigen alle studies op de TUe. De Bedrijvendagen vinden plaats op 6 en 7 maart 2018 in het Auditorium op de campus. Deerns is aanwezig met een informatiestand. Kijk voor meer informatie op: www.wervingsdagen.nl

  Plan uw route via Google Maps »