Evenementen


 • 10 juli 2017

  Health Valley Partners on Tour

  Deerns Eindhoven

  Thema: Future lab; bouwen aan de toekomst

  In laboratoria wordt onderzoek gedaan naar producten voor onze toekomst. Vaak blijken laboratoria onvoldoende geschikt en als gebruiker loop je snel tegen beperkingen aan. Drie ontwerpende partijen hebben de stoute schoenen aangetrokken om een visie te ontwikkelen op laboratoria die voldoen aan de wensen van nu én die klaar zijn voor de toekomst.

  Deerns neemt je mee in een Future Lab: waarin een slim bouwkundig ontwerp wordt gecombineerd met de laatste technieken op het gebied van gebouwinstallaties en smart building. Een Future Lab ondersteunt actief de processen die binnen het gebouw plaatsvinden. Een toekomstbestendig lab, waarin u meer tijd kunt besteden aan waar het om draait: onderzoek en ontwikkeling.

  Ben je ook benieuwd naar de toekomstvisie van de specialisten waarin de nieuwste inzichten en technologische oplossingen zijn verwerkt? Kom dan op 10 juli naar de Partners on Tour bij Deerns.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 26 oktober 2017

  Dutch Design Diner

  Deerns Eindhoven

  Donderdag 26 oktober organiseert Deerns tijdens de Dutch Design Week het Dutch Design Diner. Voorafgaand aan het diner brengen we een bezoek aan de Dutch Design Week, geven wij een presentatie en sluiten af met een diner.

  Over de Dutch Design Week

  Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2.500 ontwerpers aan ca. 300.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten. 

  Plan uw route via Google Maps »