Evenementen


 • 21 februari 2017

  De Delftse Bedrijvendagen

  TU Delft

  De Delftse Bedrijvendagen is de grootste technische carrièrebeurs voor banen, stages en afstudeeropdrachten van de Benelux. Elk jaar is De Delftse Bedrijvendagen voor meer dan 2500 Delftse studenten dé start van hun carrière. Deerns is op 21 februari aanwezig op de bedrijvenbeurs en verzorgt een bedrijfspresentatie.


 • 23 februari 2017

  Workshop WIP-richtlijn

  Deerns Rijswijk

  Vanaf 1 januari 2017 controleert de Inspectie voor Gezondheidszorg operatieafdelingen volgens het Toetsingskader Luchtbeheersing Operatieafdeling. Hierin staat beschreven aan welke eisen operatieafdelingen moeten voldoen. In het kort gaat het erom dat ziekenhuizen bij controle kunnen aantonen dat er grip is op de kwaliteit van de operatieafdeling. Maar weet u hoe het er in uw organisatie voorstaat? Heeft u grip op de kwaliteit?

  Om meer inzicht te geven in waar uw organisatie nu staat en hoe u grip kunt krijgen op de operatieafdeling, zodat u voldoet aan de eisen, organiseert Deerns op donderdag 23 februari van 15.00 – 19.00 uur een workshop over de WIP en de gevolgen daarvan. 

  Plan uw route via Google Maps »
 • 9 maart 2017

  Health Valley Event 2017

  Cinemec, Nijmegen

  Het Health Valley Event 2017 draait dit jaar om patiënt gedreven innovatie. Onmisbaar voor iedereen in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en overheid die zich bezighouden met innovatie in de health sector. Maar ook voor investeerders die innovatieve ideeën willen ondersteunen. Kortom iedereen die wil samenwerken met cliënten en patiënten om innovaties nog beter aan te sluiten op de daadwerkelijke behoeften en bovendien de markt sneller wilt bereiken. Innovatie in Life Sciences & Health begint en eindigt immers bij de cliënt of patiënt. Bij die ene, unieke persoon en bij patiëntpopulaties. Wouter Kok spreekt over de mogelijkheden die bGrid biedt. Meer informatie? Kijk op www.healthvalleyevent.com.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 9 maart 2017

  NOVA Bedrijvendag

  Haagse Hogeschool, Delft

  Twee keer per jaar wordt door studentenvereniging NOVA een bedrijvendag georganiseerd in De Haagse Hogeschool in Delft. Deerns is aanwezig met een bedrijfsstand om studenten te informeren over de mogelijkheden die Deerns biedt tijdens en na een technische studie. Meer informatie? Kijk dan op de website van de HHS bedrijvendag.


 • 14 maart 2017 / 15 maart 2017

  TU Wervingsdagen

  TU Eindhoven

  Op 14 en 15 maart vinden de TU Wervingsdagen plaats in Eindhoven. Deerns is aanwezig met een informatiestand. Meer weten? Kijk dan op: www.wervingsdagen.nl/nl/

  Plan uw route via Google Maps »
 • 14 maart 2017

  Internet of Things

  Prodentfabriek Amersfoort

  Heliview organiseert een congres over Internet of Things. Wouter Kok houdt een presentatie onder de titel: Het gebouw als hulpmiddel voor de gebruikers.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 14 maart 2017 / 16 maart 2017

  Passenger Terminal Expo 2017

  RAI Amsterdam

  14 t/m 16 maart is Deerns met een stand aanwezig op de Passenger Terminal EXPO 2017 in de RAI in Amsterdam. Voor meer informatie kijk op www.passengerterminal-expo.com.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 15 maart 2017

  Training NEN 6059: Beoordeling brandveiligheid van bouwwerken

  Utrecht 15 maart geeft Benno Geerdink de training NEN 6059: Beoordeling brandveiligheid van bouwwerken

  Inhoud training NEN 6059 Beoordeling brandveiligheid van bouwwerken
  Om tot een eenduidig, gestructureerd en transparant inzicht in de brandveiligheid van bouwwerken te komen, wordt NEN 6059 toegepast. NEN 6059-1 beschrijft de beoordeling van brandveiligheid van bouwwerken op basis van een nulmeting. NEN 6059-2 beschrijft de periodieke herbeoordeling van de brandveiligheid van bouwwerken op basis van een conditiemeting brandveiligheid bouwwerken.

  Tijdens de eendaagse training krijgt u inzicht in de opbouw van de NEN 6059-1 en maakt u kennis met achterliggende wegingsmethodiek. Daarnaast gaat u actief aan de slag met 'Werken met NEN 6059', de bijbehorende webtool voor de beoordeling brandveiligheid van bouwwerken. De webtool is gericht op het beoordelen van de brandveiligheid van kantoor- en bijeenkomstfuncties.

  Neem voor meer informatie contact op met Benno Geerdink of bekijk dit filmpje.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 13 april 2017

  Girlsday

  Op donderdag 13 april neemt Deerns deel aan de jaarlijkse Girlsday. Girlsday is een initiatief van VHTO om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bèta, techniek en ICT. Meer weten? Kijk op www.vhto.nl/projecten/girlsday/over-girlsday/


 • 3 mei 2017

  Aerospace Women's Day

  TU Delft

  Het Vrouwen Dispuut Amelia, onderdeel van studievereniging Leonardo da Vinci, organiseert op 3 mei de Aerospace Women's Day voor vrouwelijke studenten die Lucht & Ruimtevaarttechniek studeren. Deerns sponsort deze dag en geeft een lezing.