Evenementen


 • 1 februari 2019

  Bedrijvendag Bouwkunde

  Avans Hogeschool, ’s-Hertogenbosch

  Deerns is tijdens de bedrijvendag op 1 februari met een stand aanwezig.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 14 februari 2019

  Bedrijvendagen Universiteit Twente

  Universiteit Twente, Enschede

  Op donderdag 14 februari is Deerns aanwezig op de Carrièrebeurs tijdens de Bedrijvendagen van de Universiteit Twente (UT). Tijdens dit event kunnen studenten van de Universiteit Twente kennismaken met verschillende bedrijven.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 18 februari 2019 / 20 februari 2019

  De Delfste Bedrijvendagen

  TU Delft

  De Delftse Bedrijvendagen, de grootste technische carrière-evenementen voor banen, stages en afstudeeropdrachten in Nederland. Deerns houdt een presentatie op 18 februari om 11.30 uur tijdens de Delftse Bedrijvendagen.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 28 februari 2019

  Seminar Gezonde Gebouwen

  Kromhoutkazerne, Utrecht

  Op 28 februari organiseert Duurzaam Gebouwd een seminar over het thema Gezonde Gebouwen. Peter Buurman geeft een lezing met als thema 'Hoe krijg je het eerste volledig WELL gecertificeerde kantoor van Nederland'. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor dit seminar? Stuur dan een bericht naar communicatie-at-deerns-dot-com.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 26 maart 2019 / 28 maart 2019

  Passenger Terminal Expo

  ExCel, Londen

  Van 26 maart t/m 28 maart 2019 is Deerns aanwezig met een stand op de Passenger Terminal Expo in Londen. Kijk voor meer informatie op de website van de Passenger Terminal Expo of neem contact op met Anke Matijssen.

  Plan uw route via Google Maps »
 • 4 juni 2019 / 6 juni 2019

  PROVADA 2019

  RAI Amsterdam

  PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 25.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland.

  Deerns is vertegenwoordigd op PROVADA 2019. Samen met andere partners van het Blue Building Institute hebben wij een stand.  

  Plan uw route via Google Maps »