Directieteam


 
            

 

 

Erik Lousberg (1964)
Directievoorzitter Deerns Nederland

Erik Lousberg is sinds 1 januari 2012 directievoorzitter van Deerns Nederland. Erik Lousberg trad in juni 2000 in dienst bij Deerns als manager business development. In 2001 werd hij verantwoordelijk voor de vestiging Eindhoven. In 2008 trad hij toe tot de directie. Voordat Erik in dienst trad bij Deerns werkte hij tien jaar in diverse functies bij een installatieadviesbureau in Nijmegen.

Erik studeerde Elektrotechniek in Heerlen. Met diverse PHBO opleidingen verbreedde hij zijn kennis op gebied van energievoorziening en werktuigkunde, projectmanagement en bedrijfskundig management. In 2005 rondde hij zijn Executive MBA studie aan de RSM/Erasmus Universiteit van Rotterdam af.

Erik Lousberg is lid van de Raad van Toezicht van ISSO, kennisinstituut voor de installatiesector. Hij was in het verleden actief in diverse verenigingsbesturen zoals TVVL, NVTG, DIO en NIRIA. In het kader van onderwijs voor de installatiesector is hij lang betrokken geweest bij de diverse PHBO en Mastersopleidingen van Avans+ o.a. als voorzitter van de OpleidingsAdviesRaad. Hij was tevens initiërend in het opzetten van de MIT-E opleidingen in Nederland en voor de opleiding installatietechniek voor bouwkundigen.

 


 


Xavier Crolla (1968)
Directeur

Xavier Crolla is per 1 januari 2014 toegetreden tot de directie van Deerns Nederland. Xavier is in 1995 in dienst gekomen bij Deerns als projectmanager voor de afdeling Bouwfysica en Energie. Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich ontwikkeld tot senior adviseur en is vanaf 1 januari 2006 manager van de adviesgroep Vastgoed, Onderwijs en Cultuur geweest. Binnen het huidige team is Xavier verantwoordelijk voor sales, operationele kwaliteit en kennismanagement.

Xavier studeerde Werktuigbouwkunde aan de HTS in Rijswijk. Vervolgens heeft hij bedrijfskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook voltooide hij in 2010 het Advanced Management Program aan de Nyenrode Business Universiteit.

 


 


Hubrecht van Ginneken (1973)
Directeur

Hubrecht van Ginneken is per 1 januari 2017 toegetreden tot de directie van Deerns Nederland.

Hubrecht studeerde elektrotechniek aan de TU Delft. Na zijn studie heeft hij verschillende (inter)nationale functies bekleed bij ASML. Vanaf 2006 heeft hij voor ASM gewerkt als Director Product Marketing CVD-Diffusion.