Transport en Logistiek


Deerns heeft met de afdeling Transport en Logistiek alle kennis in huis om u te adviseren over de diverse disciplines van de transport techniek. Of het nu nieuwbouw, renovatie of beheer en onderhoud betreft.

Ons team van adviseurs, specialisten en ontwerpers is als geen ander in staat u te adviseren over de transportfuncties en logistieke mogelijkheden binnen uw organisatie. Vanaf de eerste schetsen tot en met de uiteindelijke oplevering staan wij u terzijde. Door gebruik te maken van de modernste software en het uitvoeren van logistieke studies zijn wij in staat om de logistieke stromen binnen uw organisatie te analyseren. De capaciteitsanalyse, uw wensen en doelstellingen, maar ook de kosten, de kwaliteit, en de veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten waarop onze adviezen worden gebaseerd.

Als onafhankelijke adviseurs hebben onze specialisten ervaring op het gebied van beheer en onderhoud. Door investeringen af te wegen tegen de levensduurverlenging van de installaties, in relatie tot de resterende exploitatieduur van een gebouw, wordt bepaald of (deel)renovatie de beste optie is of dat beter aan vervanging kan worden gedacht.

Deerns Transport en Logistiek is toonaangevend op het gebied van:

In al onze adviezen staan veiligheid (access for all), Life Cycle Costs (LCC) en duurzaamheid centraal.

Wilt u meer weten over Transport en Logistiek en wat Deerns voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Jochem Wit.