Communicatie Netwerken


In het dagelijkse leven zijn we steeds afhankelijker van communicatie netwerken. Of het nu gaat om netwerken om een gebouw te laten functioneren of om netwerken die nodig zijn voor het dagelijks werk of om met elkaar te communiceren. Goed werkende netwerken zijn een voorwaarde voor succes en continuïteit.

Steeds geïsoleerder…..

Een duurzaam gebouw is tegenwoordig een randvoorwaarde van iedere opdrachtgever. Een duurzaam gebouw is vaak een goed geïsoleerd gebouw. Een gevolg van een goed geïsoleerd gebouw is dat de ontvangst van bijvoorbeeld mobiele telefonie steeds slechter wordt en dat terwijl het gebruik van mobiele data en videocommunicatie in de mobiele netwerken nog steeds toeneemt. Het mobiele dataverkeer zal ook in de toekomst blijven groeien: door de toename van smartphones, tablets en andere devices en daarnaast maken steeds meer vaste internetaansluitingen plaats voor de mobiele versie. De combinatie van deze ontwikkelingen vraagt om geavanceerde oplossingen.

De experts van Deerns hebben deze oplossingen. Omdat ze zich verdiepen in de bedrijfsprocessen en de techniek kennen die nodig is. Een oplossing begint met een behoeften inventarisatie. Om overbodige functionaliteiten te voorkomen of om extra functionaliteiten in te brengen met bijvoorbeeld het oog op toekomstige ontwikkelingen die steeds moeilijker te voorspellen zijn. Op basis van die informatie gaan we aan de slag met een ontwerp. Daarbij houden we de belangen van alle partijen in de gaten: de opdrachtgever, ICT en Facility Management.

Veiligheid data staat voorop

Het toenemende dataverkeer vraagt om veilige netwerken. U wilt immers niet dat uw gegevens toegankelijk zijn voor derden. In onze adviezen nemen we de veiligheid en de beveiliging van uw data mee. Zodat u ervan van verzekerd kunt zijn dat uw bedrijfsprocessen door kunnen gaan.