Werken bij Deerns

vacancies/vacancies_story_block.html

Werken bij Deerns is werken bij een toonaangevend technisch adviesbureau met een internationale focus. Groot genoeg om op topniveau te kunnen werken en overzichtelijk genoeg om je bij thuis te voelen. Om ons succesvol te blijven onderscheiden zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Vacatures

We hebben een breed dienstenaanbod voor uiteenlopende opdrachtgevers, daarom zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers met diverse technische (studie)achtergronden. Bekijk onze actuele vacatures

Starters

Ook voor jonge ingenieurs zijn er binnen Deerns volop kansen. Ben je net afgestudeerd of heb je pas een paar jaar werkervaring, bekijk dan wat de mogelijkheden zijn bij Deerns. 

Stage en afstuderen

Volg je een technische opleiding en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht, informeer dan bij Deerns. Wij hebben doorlopend interessante onderzoeken. 

Open sollicitatieformulier

Zie je de vacature die bij je past niet staan? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen.

Zelfstandigen (ZZP-ers)

Voor tijdelijke ondersteuning van onze projecten werken we regelmatig samen met ZZP-ers. We komen graag rechtstreeks in contact met ervaren ontwerpers, tekenaars (AutoCad en Revit) en opzichters.