Waarom werken bij Deerns?


Vrijheid…. Je kunt in hoge mate je eigen loopbaan inrichten, en wordt daarin goed begeleid. In het dagelijkse werk kun je in hoge mate zelf je ontwikkelingskeuzen maken. Er is geen knellend harnas van strikte procedures en bevoegdheden, je krijgt de ruimte om zelf te leren. Net als met leren fietsen: we laten je geregeld even los om het te pakken te krijgen - en je kunt dus een keertje vallen.

….in gebondenheid. Bij al die vrijheid leer je te werken conform onze normen en professionele eisen, en leer je effectief gebruik te maken van onze systemen en hulpmiddelen. Je leert je eigen rol te ontwikkelen in de borging van kwaliteit en het coachen en ondersteunen van collega's. En je ontwikkelt gaandeweg de stijl en het niveau van werken en communiceren die wij bij Deerns hanteren, en die onze opdrachtgevers van ons verwachten.

Werksfeer. Binnen ons bureau staan we voor elkaar klaar en zijn we nooit te beroerd om de helpende hand toe te steken. Er is nuchterheid, weinig bureaucratie en geen 'bureaupolitiek gedoe'. Geen voortdurend reorganisatiegedoe, geen intern gehannes over 'bevoegdheden', wél collegialiteit en tijd voor gezelligheid.

Professionele houding. Het belang van onze opdrachtgever en de ontwikkeling van onze kennis en ervaring staan centraal in ieders dagelijks optreden. We zijn loyaal binnen de bestaande kaders, maar kijken wel positief-kritische naar mogelijke verbeteringen in onze organisatie, aanpak en systemen.

Kwaliteit. We zijn niet voor niets het meest toonaangevende bureau op ons terrein in Nederland (en samen met onze partners: in Europa). In uitdagende projecten, werkend met uitstekende collega's, leer je veel en snel. Omgekeerd verwachten wij van jou ook dat je het beste uit jezelf haalt.

Innovatie. We onderscheiden ons in het bedenken van innovatieve concepten en oplossingen, en dingen geregeld met succes mee naar innovatieprijzen. Je krijgt alle gelegenheid om mee te denken bij de vernieuwingen in ons werk.