Starters


Ben jij de nieuwe collega die ons team komt versterken?
Ben jij onze nieuwste adviseur?

Deerns heeft ruimte voor jonge academici en hbo’ers die hun kennis en vaardigheden willen inzetten om onze opdrachtgevers te adviseren over de technische en bouwfysische inrichting van hun gebouwen en zo bij te dragen aan een duurzame, comfortabele en veilige omgeving.

Deerns is in Nederland het grootste onafhankelijke ingenieursbureau op het gebied van installatietechniek, energie en bouwfysica. Het is onderdeel van de Deerns Groep, die vestigingen heeft in twaalf landen wereldwijd. Deerns is een toonaangevende internationale speler met een groeiend aantal aansprekende internationale projecten. Als marktleider, met de focus op gebouwen, richten we ons op de volgende marktsegmenten: Vastgoed, Onderwijs en Cultuur, Gezondheidszorg, Luchthavens, Clean Technology, Datacenters en Infrastructuur. Binnen deze marktsegmenten hebben wij een aantal expertises op het gebied van logistiek binnen gebouwen, safety en security, communicatie netwerken en audiovisuele installaties, bouwfysica en energie.

Wat doe je als starter?

Binnen een van de marktgroepen of expertiseteams maak je deel uit van een of meerdere projectteams. Onder leiding van ervaren collega’s leer je alle ins en outs van ons vakgebied (inhoudelijk) en verdiep je je in alle aspecten van het projectmatig werken in onze organisatie (procesmatig). Zo leer je de verschillende fasen in een project doorgronden: van initiatieffase tot definitief ontwerp en advies in de uitvoeringsfase. Je draagt bij aan het ontwerp van de technische infrastructuur (bijvoorbeeld de energievoorziening, de verlichting, de luchtbehandeling, de verwarming en koeling, de communicatie- en beveiligingsvoorzieningen) en doet dat vanuit de focus op duurzame gebouwen met innovatieve concepten. Je bestudeert alternatieve concepten, maakt berekeningen en ontwerpen, simulaties en doet studies en ondersteunt de salesactiviteiten. Je krijgt hierbij de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid die je aankunt. Zo kun je al snel een relevante rol vervullen in de verwerving en uitvoering van diverse projecten van onze opdrachtgevers.

Hoe groei je door?

Loopbaanontwikkeling wordt binnen Deerns gestimuleerd. Je kunt je ontwikkelen in de hele breedte van het adviseurschap of richting projectmanagement. Het is maar net waar je kwaliteiten liggen en je voorkeur naar uit gaat. De rol die het best bij jou past is altijd te vinden! De benodigde opleidingen en trainingen om door te kunnen groeien en de ondersteuning van collega’s zijn voor ons vanzelfsprekend. Belangrijk is dat je zelf je loopbaan richting geeft, wij ondersteunen je graag.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar jonge mannen en vrouwen met een (bijna) afgeronde technische Master - of Bachelor (hbo)opleiding in werktuigbouw, elektrotechniek, lucht- en ruimtevaarttechniek, bouwkunde (bouwtechnologie), installatietechniek, bouwfysica, technische natuurkunde, systems & control, technische wiskunde, technische informatica, transport, infrastructuur en logistiek.

Affiniteit met ons werkveld, een stevige technische basis, internationaal mobiliteit en flexibiliteit zijn belangrijk. Een samenwerkingsgerichte en klantgerichte instelling en een zelfstandige, initiatiefrijke houding zijn een must. Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zijn nodig om in- en extern een goede gesprekspartner te zijn.

Wat zetten we daar tegenover?

Je werkt in een omgeving waarin duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht. Met uitdagende (internationale) projecten waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt. We bieden je ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden in een omgeving waar samenwerking en collegialiteit voorop staan en waar we informeel met elkaar omgaan.

Interesse?

Voor meer informatie kun je terecht bij de afdeling HR, telefoon +31 88 374 0330.

Solliciteer op deze vacature »