Stagiair – Best practice verlichting ziekenhuizen


Ben jij die student die wij zoeken? Ben jij die student die graag praktijkervaring op wil doen? En die wil weten hoe het is om bij een ingenieursbureau te werken? Wil jij graag onderdeel zijn van een gaaf onderzoek? Laat het ons weten.

Wie is Deerns?

Deerns is in Nederland het grootste onafhankelijke ingenieursbureau op het gebied van installatietechniek, energie en bouwfysica. Het is onderdeel van de Deerns Groep, die vestigingen heeft in elf landen wereldwijd. Deerns is een toonaangevende internationale speler met een groeiend aantal aansprekende internationale projecten. Als marktleider met de focus op gebouwen richten we ons op de volgende marktsegmenten:

  • Vastgoed, Onderwijs & Cultuur
  • Gezondheidszorg
  • Luchthavens,
  • Clean Technology
  • Datacenters
Binnen deze marktsegmenten hebben wij een aantal expertises op het gebied van logistiek binnen gebouwen, safety en security, communicatienetwerken en audiovisuele installaties, bouwfysica en energie.

Wat ga jij doen?

Deerns heeft voor veel ziekenhuizen in Nederland het installatieontwerp gemaakt. In het ontwerp van ziekenhuizen zitten vaak terugkerende ruimten zoals spreek- onderzoekruimten en beddenkamers. Onderdeel van het ontwerp is de verlichting in deze ruimten. Uit deze verzameling gerealiseerde projecten willen we een best-practice samen te stellen. Met die kennis kunnen we voor toekomstige projecten efficiënt een goed verlichtingsvoorstel doen.

Om tot een best practice te komen ga je een aantal praktijksituaties onderzoeken. Lichtmetingen en interviews met gebruikers op locatie leveren waarschijnlijk de meeste waardevolle informatie op. Op basis van deze informatie stel je een best practice op.

Wie zoeken we?

Voor deze opdracht  zoeken we een enthousiaste student met een relevante HBO/WO studie als: Bouwkunde, Industrial Design of Elektrotechniek die op zoek is naar een leuke (afstudeer)stage.

Affiniteit met ons werkveld, mobiliteit en flexibiliteit zijn belangrijk. Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden zijn nodig om in- en extern te juiste informatie te verzamelen..

Wat zetten we daar tegenover?

Je werkt in een omgeving waarin duurzaamheid in de praktijk wordt gebracht en waarin jij je innovatieve ideeën en creativiteit kwijt kunt. Samenwerking en collegialiteit staan voorop.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande en ben je per september 2020 beschikbaar voor minimaal drie maanden?? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werving-at-deerns-dot-com. Meer informatie? Neem contact op met Ralph van den Berg 06 - 44296198.