Onderzoek de markt voor Clean Technology!


Clean Technology ontwerpt specifieke productiefaciliteiten voor de micro-elektronica, research en development, nanotechnologie, zonnecel-industrie, high containment en pharmacie. We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die marktonderzoek wil verrichten voor onze afdeling Clean Technology. Je verricht de opdracht vanuit onze vestiging in Rijswijk of Eindhoven.

Je wordt onderdeel van het Clean Technology team. Je zult onder begeleiding van een collega het marktonderzoek verrichten binnen marktsegmenten waarin Deerns nog niet of beperkt actief is, zoals bijvoorbeeld, high end food en productie medical devices. Het marktonderzoek moet de kansen en de grootte van de markten aangeven. Jij zult onderdeel van dit acquisitieteam zijn en met de nodige interactie de markt verkennen en veroveren. Wij bieden een veelzijdige stageperiode in een internationale omgeving.

Volg jij een studie in de richting van technische bedrijfskunde of vergelijkbaar (minimaal HBO)? Ben jij zelfstandig, ondernemend en heb je affiniteit met techniek?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar werving-at-deerns-dot-com.