Meeloopstage Bouwfysica


Vacature meeloopstage Bouwfysica bij Deerns

Ben jij die student die nu eens praktijk ervaring op wil doen? En wil weten hoe het is om bij een ingenieursbureau te werken? Heb je affiniteit met Bouwfysica? Meld je dan aan voor een meeloopstage bij Deerns!

Deerns is het grootste onafhankelijke ingenieursbureau op het gebied van Installatietechniek, Bouwfysica en Energie. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren tot luchthavens, van ziekenhuizen tot datacentra.

Binnen onze afdeling Bouwfysica en Energie zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die in aanraking willen komen met de praktijk. Tijdens je stageperiode maak je kennis met het afwisselende werk van een ingenieur van onze afdeling Bouwfysica en Energie. Je ondersteunt onze collega’s in de dagelijkse praktijk en vormt een onderdeel van het team. Je voert diverse werkzaamheden uit op het gebied van Bouwfysica, waarbij ook regelmatig wordt samengewerkt met onze installatietechnisch adviseurs. De werkzaamheden bestaan o.a. uit klimaatonderzoeken, inspecties, metingen en berekeningen. Deze werkzaamheden worden afgestemd op jouw interesses en leerdoelen, dus je bepaalt grotendeels zelf hoe je je werkstage inricht.

Voor jou een mooie kans om praktijkervaring op te doen, je te oriënteren op je vervolgcarrière en te ontdekken wat je nu écht leuk vindt. Wij helpen je hier graag bij!

Het is mogelijk om de stage uit te voeren vanuit onze vestiging in Eindhoven, Rijswijk of Zwolle.

Ben je enthousiast geworden van het bovenstaande en voldoe je aan de volgende eisen?

  • Je bent per direct of zo spoedig mogelijk beschikbaar;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal drie maanden;
  • Je volgt een hbo- of wo-studie richting Bouwfysica;
  • Je wilt graag meewerken op een afdeling Bouwfysica. 

Reageer dan zo snel mogelijk en e-mail je motivatie en CV naar werving-at-deerns-dot-com.