Hoe slaag je bij Deerns?


Je bent bij Deerns succesvol als je:

Streeft naar zelfkennis. Een goed adviseur kent zichzelf goed. Weet waarin hij/zij goed is, en waar en wanneer hulp van collega's nodig is. Wie zichzelf goed kent, treedt met zelfvertrouwen en mentale rust de wereld tegemoet.

Ambitieus bent. Als je wilt groeien en niet bang bent eens een fout te maken.

Behulpzaam en alert bent. Een goed adviseur helpt zijn opdrachtgever graag, om voor hem de best mogelijke oplossing te ontwikkelen, en om hem een goede nachtrust te bezorgen. Een goede adviseur is ook alert: houdt in de gaten wat de grenzen zijn van zijn/haar mogelijkheden, wat de grenzen zijn van de opdracht, waar risico's en valkuilen in een project schuilen, en hoe het werk en het bureau beter kunnen.

Integer en collegiaal bent. Je krijgt van ons in de loop der tijd het vertrouwen om het bureau extern te vertegenwoordigen, om nieuwe kennis te ontwikkelen, om naar eigen inzicht het werk in te delen of om een projectteam of groep te leiden. Dat vertrouwen vraagt integriteit: betrouwbaarheid jegens je opdrachtgever, je collega's en jouw en onze normen en waarden.

Leergierig bent. We verwachten van elke medewerker dat hij/zij zich verder ontwikkelt en nieuwsgierig genoeg blijft om van collega's en in opleidingen/trainingen te blijven leren. Dat geldt voor de pas afgestudeerde die net begint, en de senior die na zijn pensionering wil doorwerken en van wie we evenzeer een goede bijdrage blijven verwachten. Het geldt voor de senior-adviseur even goed als voor de secretaresse.